Hoe mogen we je helpen?

De Oldtimer verzekering is bestemd voor het verzekeren van klassieke auto’s, die uitsluitend voor hobby en recreatie – dus niet voor dagelijks woon- en werkverkeer – worden gebruikt en waarmee jaarlijks maximaal 10.000 km wordt gereden.

Binnen onze pakketpolis profiteert U ook van onze gunstige pakketkorting oplopend tot maximaal 12%.  De Oldtimerverzekering wordt aangeboden door de Europeesche verzekeringen.

Een klassieke auto is een kostbaar bezit en er mee rijden is telkens weer een bijzondere ervaring. Eigenaren van klassieke auto’s koesteren hun bezit en willen daarvoor ook een goede verzekering. De oldtimerverzekering van de Europeesche voldoet aan alle eisen en wensen van de FEHAC (= Federatie Historische Automobiel- en Motorfietsclubs).

Dit product is bestemd voor het verzekeren van klassieke auto’s, die uitsluitend voor hobby en recreatie – dus niet voor dagelijks woon- en werkverkeer – worden gebruikt en waarmee jaarlijks maximaal 10.000 km wordt gereden.

Wettelijke Aansprakelijkheid en hulpverlening in Nederland is standaard verzekerd. De Europeesche Hulplijn, +31 (0)20 651 57 77, verzorgt de hulpverlening. Naast WA kan er ook gekozen worden voor een Beperkt of Volledig Casco dekking. Verder kan de verzekering worden uitgebreid met hulpverlening in Europa, inclusief terughaalgarantie, en bijvoorbeeld een rechtsbijstan­ddekking of ongevallen inzittendendekking.

Voordelen

  • Voldoet aan alle eisen en wensen van de FEHAC
  • Gratis hulpverlening in Nederland
  • Gunstige premie
  • Terughaalgarantie uit heel Europa indien hulpverlening Europa is meeverzekerd
  • Korting voor alleen rijden in de zomer
  • Voordelig tarief

Voor meer informatie zie de brochure Oldtimer verzekering Europeesche

 

vraag een offerte aan ( let op geef onderaan het aanvraagformulier aan dat het om een oldtimer verzekering gaat)